duminică, 22 februarie 2009

O zi de ciuf. Cum alternează personalităţile mele.

Fiecare zi este o capcană a vieţii..dar viaţa, în fond, nu durează decat o clipă..însă în această clipă, cunoaştem fericirea şi tristeţea, zâmbetul şi lacrima ,matematica si geografia... Şi iar mi s-a stricat pula asta de calculator.. Căcat! Tocmai agăţam şi eu o fufă pe mess. Nu înţeleg de ce pula mea se blochează exact când e s-o pun şi eu de-un futai? Dar asta este, o altă capcană a vieţii... O să-l restartez,şi o să pot continua şi discuţia
şi evident, o să pot să-mi continui şi laba. Dar efectul s-a cam pierdut. P
ula erecţie masivă! Offff,
uneori viaţa e atât de crudă, şi realitatea atât de necrutăţoare. Trăim într-o lume amară,

la fel de amară ca sperma mea.Da, e adevărat, am gustat-o, dar ce bărbat nu are curiozitatea să-şi guste sperma? Mai ales când tre' s-o lingi dintre sânii unei babe nimfomane care a prizat cocaină. E prea tentant,nu? Iar debitez, în pula mea..
Revenind, trăim în minciună, în păcat,suntem dominaţi de egoism şi gelozie şi aspirăm mereu la o viaţă mai bună, la o pâine mai pufoasă, la o pulă mai lungă si o fofoloancă mai strâmtă, dar unele lucruri sunt irevocabile, ca o ejaculare. Pur şi simplu, nu o poţi opri!
La fel şi timpul care se scurge mult prea repede. E ireversibil şi necruţător, neîngăduitor, ne spulberă visurile, ne distruge sentimentele,
ne miceşte pula şi o face mai fleoşcăită pe zi ce trece. E atât de nemilos, că-ţi vine să-ţi bagi pula în el, indiferent de cât de fleoşcăită a devenit.
Nu putem face nimic fără voia lui, nu ne putem ascunde de el, nu putem spera la nimic ce trece graniţele omenescului,
nu putem fute atunci când nu vrea el, pentru că ne facem de râs, stând ca nişte tonţi cu pula nesculată. Dar pula mea, ce filozofez aici depre timp şi rahaturi d-astea,când pot să fac lucruri mai bune, cum ar fi...
să citesc despre marii filozofi ai lumii, ca măcar ceea ce încerc să
filozofez să fie coerent. Sau să fac o plimbare până la club, unde pot să beau o bere cu prietenii
şi evident, să agăţ vreo pipiţă. Dacă n-am noroc, pot să-mi fut amicii în mod verbal. Căcat! Ce să fac?
Chiar nu am nicio idee? Tocmai eu? Bossul bossilor? Jmenarul jmenarilor? Mai bine mă duc să mănânc ceva să-mi reîmprospătez memoria . Are nevoie de un refresh( tre sa folosesc şi eu englezisme, ca doar nu s-o topi calota polară ). Deci mă îndrept spre bucătărie, în mod delicat şi graţios, ca o lebădă la prima menstruaţie, ca să asaltez frigiderul ( Waterloo, here I come! ).
Dar ce să vezi? Am uitat că l-am încuiat să nu mănânce frate-miu toată mâncarea, şi-am înghiţit cheia ( prea mult Tom şi Jerry ). Deci am rămas şi flămând. Mai bine mă duc să văd un film.
Ce pula mea film? Comedie, acţiune, porno? Toate combinate? Căcat! Habar n-am! Mă fut. La figurat evident.
Ajung din nou în faţa nenorocitului de calculator, care mi-a făcut un car de nervi până acum, şi caut un film cu care să-mi omor timpu'. Măcar să mă răzbun şi eu pe el dacă tot se crede stăpân pe toate situaţiile.
Futu-l în cur de net. Nu merge! Drace! Ce pula mea zi e azi, marţi 13 sau ce căcat?
Cred că o să mă uit la unul pe care l-am mai văzut de vreo 99 666 ori , tot în situaţii ca astea , şi anume Titanic. Deja mă apucă plânsul...
Plânsul când văd ce stupid e filmul. Futu-l pe Di Caprio, pe Winslet şi pe toţi ăia, ai dracu muişti!
Bine, nu o să-l văd pe-ăsta, mai bine aleg Harry Potter...
şi cei nşpe mii de muişti. Expeliarmus, rictusempra, căcatus curulis şi alte d-astea.
Când văd cât de depăşite sunt rahaturile astea de filme pe care le am în calculator, îmi vine să mă duc la plimbare sau să mă culc. Mai bine mă apuc de completat integrame.
Hmmm... Cuvânt care începe cu "p" şi se termină cu "ula". Ce-o fi oare? Deja mi s-a luat de rebusuri. Prea complicate! Aş vrea să culeg nişte ciuperci sau poate nişte ghiocei. Cu ocazia asta aş putea să încep să cânt un cântecel şi să mă îmbrac în roz şi să port un tricou pe care scrie "fute-mă în cur"!.Să fac un bucheţel, să-l leg cu fundă neagră şi să-l duc bunicii la mormânt . Dar e drum lung până la cimitir şi buchetul de ghiocei ar trebui să-l cumpăr de la florărie, iar acolo pute , fundiţa e albă, şi mai costă şi 1 leu.
Şi mi-e atât de lene să-mi bag pula în florăreasă pentru că n-o să aibe să-mi dea rest, sau că pune fundă crem, sau alte căcaturi. Şi în plus, dacă învie morţii din cimitir şi or vrea să mă fută?..ooo, atunci chiar c-am încurcat-o. Eu n-o să pot să-i fut, nici măcar în gură, poate un pic în mandibulă, dacă or mai avea-o.
Mai bine m-apuc să tai frunză la câini,dar n-am nici măcar un câine... doar o javră de pisică care se miorlăie toată ziua prin casă,
şi pe care ocazional, o fut. Dar trecând peste înclinaţiile mele zoofiliste, iau un penthouse şi ce văd pe prima pagină?
"Pamela Anderson a adoptat stilul emo...Cele mai noi poze cu diva sexy şi lama ei de la D&G în exclusivitate în numărul următor". Păcat că e de acum 5 luni revista.
Căcat!Unde mai văd eu una care se fute cu lama?Păcat..Mare păcat... fut iepuri..
Aşa că fac fifti-fifti şi sun un prieten, poate ieşim undeva, că mi s-a luat de viaţa asta monotonă. N-am niciun scop pe lumea asta. Am doar o pisică smotocită şi un frate cât un hipopotam... nişte părinţi retardaţi şi un pachet de ţigări care mă mai consolează din când în când,
şi o păpuşă gonflabilă, ascunsă sub pat, pe care o fut din când în când, când mi-e lene să fac laba. Viaţa e de căcat.
Îl sun pe-ăla...nu răspunde ..poate o fi la vreun biliard sau printr-o baie ...se tratează cu nişte iarbă.Caut prin agendă,poate găsesc vreun număr al vreunei pitzipoance de care să mai fac un pic mişto. Ce pula mea,mă? Am în agendă doar căcaturi gen "pisi","dulceatză", "sweet pussy", şi toate alinturile posibile. Zău că atunci când eşti beat, te uiţi la toate paraşutele! Pizde nefutute! Sau futute în exces. Ce să le faci? Dau cu banul, între pisi şi dulceatză. Cum mi'o fi norocul. Cade dulceatza. Măcar sună bine. Ce'mi mai rămâne de făcut? Să sun. Am emoţii,dar vocea suavă care'mi răspunde gemând :"Alo,bună,ce faci,pyssy,mi'era dor de uh" îmi alungă orice senzaţie de nelinişte. Şi totuşi, de unde pula mea ştie asta cine sunt? Adica eu unul, habar n-am cine-i tipa, şi mă doare fix in cur.Ce memorie excelenta o fi având ea de mă ţine minte? Sau poate că am impresionat-o în vreun fel, mai lung sau mai gros sau mai adânc. Aşa ca o iau la întrebări, deşi ar trebui s-o iau la altceva.
"Cine pula mea eşti mă?" întreb în cel mai suav mod posibil, atât de suav ca mi se zburleşte părul de pe coaie.
"Hai,măh,pyssy,ce esti aşa rau,nu mă mai ţii minte?
"Nu!"
"Ne'am întâlnit ieri în mol,ce naiba, în puii mei. Nu mai ţipa aşa la mine. După noaptea trecută,mă gândeam că o să fii mai dulce".
"N-am fost dulce niciodată,de ce aş fi acum? De fapt, mereu am considerat că sunt amar. Adică aşa au zis toate care mi-au degustat sperma. Deci cum pula mea vrei să fiu dulce acum?".
În fine, dulce, nedulce, nici măcar nu ştiu despre ce vorbeşte. Nici nu cred că ne cunoaştem. Deci:
"Ce zici, pisicuţo, ieşim la un suc?".
"Păi,să mă mai gândesc. Peste o oră, am programare la coafor, dar o să'ţi fac pe plac. Să mă îmbrac şi vin. Unde ne întâlnim?"
"Unde vrei". "Of, pyssy,în ce problemă mă pui acum, nu pot să mă gândesc. Spune tu, să ştiu unde'i zic la ăla cu taxi'ul să mă ducăh. Sper să nu uit până cobor".
Pula mea, asta e retardă, băga-mi-aş! Mai bine, o fut mai repede.
"Viaţa mea, hai în parc. O minune a naturii ca tine trebuie să stea tot în natură. Sub copaci, îţi voi recita poezii şi îţi voi face serenade."
În general, căcaturile astea romantice dau bine la gagici. Iete aici poezie : Îţi dau muie sub copaci, şi te fut şi între craci. Raspunde încântată :
"Vaaaai, ştiam eu că eşti dulce, dar că faci pe durul. Atunci ne întalnim într-o oră în parc. Te aştept.".
"Bine, carismatica mea."
Nici nu ştiu dacă tuta ştie ce înseamnă carismatic. Trebuia să-i zic că e mişto. Oricum, o să fie flatată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu